ПУБЛІЧНІ ФІНАНСИ ДЛЯ ДІТЕЙ: КОНЦЕПТУАЛЬНІ ЗАСАДИ ТА ВИКЛИКИ В УКРАЇНІ - admin admin (Модерні фінанси: глобальні виклики і сучасні тренди, 2024)
Доктор економічних наук, професор,Заслужений діяч науки і техніки України,Голова Вченої ради,Західноукраїнський національний університет,м. Тернопіль, Україна